flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова суду разом з колективом привітали суддю Кочегарову Ларису Миколаївну з нагоди виходу у відставку

14 серпня 2020, 15:56

14 серпня 2020 року в приміщенні Донецького апеляційного суду у м. Маріуполі в режимі відеоконференції з частиною Донецького апеляційного суду у м. Бахмуті відбулось урочисте зібрання суддів та апарату суду з нагоди привітання судді Кочегарової Лариси Миколаївни з виходом у відставку.

Слова подяки за багаторічну роботу від імені всього колективу висловив голова суду Лісовий Олександр Олександрович.

Очільник суду подякував колезі за професійну діяльність, яка гідна великої поваги, високий професіоналізм, мудрість та стійкість.  Побажав нових чудових подій у житті, яскравих вражень та здійснення найзаповітніших мрій.

  

 

  

 

Довідково:

Кочегарова Лариса Миколаївна  народилася 20 лютого 1959 року у м. Макіївка Донецької області, у 1982 році закінчила Харківський юридичний інститут ім. Ф.Е. Дзержинського за спеціальністю «Правознавство», отримала кваліфікацію юрист.

У 1983-1995 роках працювала помічником прокурора, старшим помічником прокурора м. Маріуполя Донецької області. З 1995 року по 2003 рік працювала суддею Жовтневого районного суду м. Маріуполя Донецької області. У 2003 – 2018 роках обрана суддею Апеляційного суду Донецької області. З жовтня 2018 року – суддя Донецького апеляційного суду.

Загальний стаж роботи на посаді судді – 37 років 11 місяців.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua