flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Судові розпорядники дистанційно підвищили кваліфікацію

09 вересня 2020, 15:38

07-09  вересня 2020 року Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України в онлайн-режимі проведено підготовку судових розпорядників місцевих (окружних) та апеляційних судів.

Від Донецького апеляційного суду участь у навчанні взяли судові розпорядники відділу служби судових розпорядників Олександр Воловик (м. Бахмут) та Єгор Остапенко (м. Маріуполь).

Під час підготовки у форматі інтерактивної лекції учасники розглянули основи тайм-менеджменту, заходи, що здійснює судовий розпорядник для забезпечення належних умов проведення судового засідання, особливості  проведення  закритого  судового засідання та дії судового розпорядника під час дистанційного проведення процесуальної дії з особою, щодо якої застосовано заходи безпеки.

 

                     

Водночас працівники оновили свої знання з українського ділового мовлення, приділили увагу особливостям правопису з урахуванням змін та доповнень до сучасного ділового стилю.

Судовим розпорядникам розповіли про функціонування Служби судової охорони в системі правосуддя України, організацію її діяльності та взаємодію з працівниками суду.

У рамках підготовки слухачі отримали дієві поради щодо покращення навичок комунікації у роботі з людьми з інвалідністю, етики спілкування з маломобільними групами населення, профілактики конфліктів у спілкуванні з відвідувачами, шляхи  вирішення  конфліктів  між працівниками суду та відвідувачами суду.

За результатами навчання працівники отримали відповідні сертифікати Національної школи суддів України.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua