flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Донецький апеляційний суд оприлюднює результати опитування відвідувачів щодо якості функціонування суду

26 серпня 2020, 13:08

З метою підвищення рівня доступу до правосуддя, забезпечення інформаційної відкритості роботи суду та покращення її організації, з 29 липня по 26 серпня 2020 року в Донецькому апеляційному суді проведено анонімне анкетне онлайн-опитування громадян щодо якості функціонування суду за методикою СОРС. 

В опитуванні взяли участь 15 респондентів, які мали змогу оцінити доступність приміщень установи, зручність та комфортність перебування в них, повноту та якість інформації для громадян, наповненість веб-сторінки суду, роботу суддів та працівників апарату, дотримання строків судового розгляду, а також запропонувати зміни та надати рекомендації для вдосконалення роботи суду.

Донецький апеляційний суд дякує всім громадянам, які долучилися до опитування і, в переважній більшості, надали позитивні відгуки про роботу суду! Результати проведеного анкетування є стимулом для підвищення кваліфікації працівників апарату суду, вдосконалення роботи Донецького апеляційного суду і зміцнення довіри громадян до судової влади.

З результатами опитування можна ознайомитись за посиланням.

 

За інформацією прес-служби Донецького апеляційного суду 

E-mail: press@dna.court.gov.ua